Vražda vo večierke

19.03.2009 Sabinov

Krajský policajný vyšetrovateľ z Prešova v spolupráci s policajtmi okresného riaditeľstva vyšetruje prípad vraždy, ku ktorej došlo včera 18.3.2009 v Šarišských Michaľanoch, okr. Prešov.
V čase okolo 17:35 h doposiaľ neznámy páchateľ v miestnej večierke napadol a bodol 52 ročnú živnostníčku – majiteľku večierky zo Šarišských Michalian. Následne nato z miesta utiekol. Žena ešte vyšla pred predajňu, kde ju na zemi zbadali dvaja chlapci, ktorí privolali pomoc. Po prevoze do nemocnice majiteľka večierky v čase o 19:30 h na následky bodno-rezných poranení v oblasti tváre a hrudníka a následného šoku z vykrvácania zomrela.
Polícia na mieste zaistila viacero stôp, ktoré budú následne skúmané Kriminalistickým a expertíznym ústavom PZ Košice. Na mieste bol zaistený aj nôž, zatiaľ ale nie je známe či ide aj o vražednú zbraň. Policajti vypočuli niekoľko svedkov a získané informácie sa preverujú. Z predajne podľa doterajších informácií nebolo nič ukradnuté.
Na tele nebohej bude vykonaná pitva v NsP Prešov, ktorá určí presnú príčinu smrti.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci za obzvlášť závažný zločin vraždy. Za takýto zločin hrozí páchateľovi v prípade dokázania viny trest odňatia slobody v trvaní 15 až 20 rokov.
 

Vyberte región